Transferspel rond herstellende De Guzman begint weer van voor af aan

Transferspel rond herstellende De Guzman begint weer van voor af aan

22-07-2016 11:03
5

Voor Jonathan De Guzman lijkt het opnieuw een onzekere transferzomer te worden. De 28-jarige middenvelder is herstellende van een blessure, maar hoeft bij SSC Napoli vermoedelijk op weinig speelminuten te rekenen.

De oud-Feyenoorder werd vorig seizoen verhuurd aan Carpi, maar daar kwam hij mede door blessures maar vijf keer in actie. De kans dat hij dit seizoen wél in de smaak valt bij zijn broodheer Napoli lijkt klein. Zijn zaakwaarnemer Fabio Parisi moet dus aan de bak. "Zijn situatie? Er is nu niks veranderd", aldus de belangenbehartiger op het Napolitaanse radiostation Kiss Kiss.

Wedden

Meer odds

"Hij is bijna genezen van zijn blessure. Hij wil zoveel mogelijk van de voorbereiding meemaken en indruk maken op de trainer (Maurizio Sarri, red.)", vervolgt Parisi. "Als hij hier niet aan spelen toekomt, moeten we een andere club zoeken. Maar er zijn nu nog geen onderhandelingen met clubs uit Italië of het buitenland. Misschien overtuigt hij Sarri nog wel in de komende oefenwedstrijden."

Vorig jaar stond het de hele transferperiode bol van de geruchten rond De Guzman. Uiteindelijk leek hij naar de Premier League te verkassen, maar ketste een transfer op het laatste moment af.