Wolfsburg reageert vliegensvlug op Schürrle-deal en handelt met Real

Wolfsburg reageert vliegensvlug op Schürrle-deal en handelt met Real

22-07-2016 17:55
1

VfL Wolfsburg heeft zich versterkt met Real Madrid-speler Borja Mayoral. De aanvaller, die door Wolfsburg als toptalent wordt beschouwd, komt op huurbasis over uit Madrid. De Duitsers hebben de optie om die verhuurperiode met een jaar te verlengen.

De transfer van Mayoral komt niet uit de lucht vallen, maar volgt vliegensvlug na de transfer van André Schürrle, die overstapt naar Borussia Dortmund. "We hebben Mayoral enige tijd gevolgd en zijn erg blij dat hij nu besloten heeft om bij Wolfsburg aan te sluiten. Hij staat aan het begin van zijn loopbaan en moet nu de volgende stap zetten", zegt Klaus Allofs, beleidsbepaler van Wolfsburg op de clubsite.

"Het hoort bij onze strategie om toptalenten uit het buitenland een platform te bieden om zich door te ontwikkelen. Dat is ook bij Josip Brekalo en Victor Osimhen het geval." Mayoral reageerde zelf ook op zijn keuze voor Wolfsburg. "Ik wil hier zoveel mogelijk spelen. We willen ons graag kwalificeren voor de Champions League en het team heeft daarvoor de potentie."