'Panikerende Wenger denkt in zoektocht naar verdediger aan twee Nederlanders'

'Panikerende Wenger denkt in zoektocht naar verdediger aan twee Nederlanders'

28-07-2016 14:18
20

Arsenal denkt in de zoektocht naar een nieuwe verdediger aan Stefan de Vrij (SS Lazio) en Bruno Martins Indi (FC Porto). Manager Arsène Wenger is in lichte paniek, weet The Daily Mail, nu aanvoerder Per Mertesacker maandenlang uit de roulatie is. 

De komst van een nieuwe stopper is een must voor The Gunners. De Vrij en Martins Indi, die bij Feyenoord een succesvol verdedigingsduo vormden onder trainer Ronald Koeman, staan overigens niet bovenaan de verlanglijst van Arsenal. De scoutingstak van de nummer twee van de Premier League gaat eerst vier andere opties bekijken. 

De 24-jarige Shkodran Mustafi (Valencia), Kostas Manolas (25, AS Roma), Kalidou Koulibaly (25, SSC Napoli) en Victor Lindelof (22, Benfica) zijn sowieso een stuk duurder dan de twee Nederlanders. Wenger bekijkt ook de mogelijkheid om rechtsback Calum Chambers en controleur Francis Coquelin een kans te geven in het centrum van de achterhoede.

Martins Indi vertrekt deze zomer waarschijnlijk bij Porto. Onder meer Everton en Watford worden eveneens aan de linkspoot gelinkt. De naam van De Vrij viel vorige week plots bij Chelsea. Tien maanden geleden raakte de stopper geblesseerd aan zijn knie. Nu is hij weer fit.