AZ-verdediger heeft vertrekwens nog niet in ijskast gezet: 'Hij weet dat ook'

AZ-verdediger heeft vertrekwens nog niet in ijskast gezet: 'Hij weet dat ook'

29-07-2016 12:57
3

Mattias Johansson hoopte voor de zomerstop op een nieuw avontuur, maar de AZ-verdediger lijkt gewoon zijn tijd in Alkmaar uit te moeten zitten. De rechtsback heeft namelijk nog geen concrete aanbiedingen van andere clubs gehad.

"Ik heb nog gewoon een contract dat tot het einde van dit seizoen loopt", stelt hij in gesprek met AZ Fanpage. "Ik voel me goed hier bij de club. Mijn zaakwaarnemer weet dat ook, en licht me alleen in als er echt iets concreets voorbij komt. Ik wil namelijk niet dat iets in mijn hoofd gaat zitten wat niet aan de orde is. Mijn focus ligt dus nog altijd volledig op AZ."

Een voorkeur voor een competitie heeft Johansson niet echt. "Nee, er zijn meer mooie competities in de wereld. Het hoeft dus niet specifiek Engeland te zijn. Een andere omgeving en ander land is in ieder geval waar ik op hoop." De Zweed hoopte zich nog op het EK in Frankrijk in de kijker te spelen, maar werd niet geselecteerd. Zweden stelde sowieso teleur. "Nee, ze hebben weinig indruk gemaakt tijdens het EK. Het wordt misschien tijd voor nieuwe spelers."