'Juve meldt zich met grote som in Rusland tijdens interessante soap voor Pröpper'

'Juve meldt zich met grote som in Rusland tijdens interessante soap voor Pröpper'

02-08-2016 10:49
5

Axel Witsel is op weg naar Juventus, zo meldt de Italiaanse krant Tuttosport. Op de cover van de dinsdaguitgave prijkt Witsel, want hij zou bijna van Juventus zijn. Ook Blaise Matuidi kan de overstap maken en de aanstaande leemte die Paul Pogba achterlaat gaan opvullen.

De geruchten over Witsel en Juventus gaan al langer rond, maar Zenit en Juventus zijn voorlopig nog niet tot een overeenkomst gekomen. Juventus heeft een riant bod gedaan van achttien miljoen euro, maar Zenit houdt voet bij stuk en wil op zijn minst 25 miljoen euro.

Door bonussen naderen de partijen elkaar nu, zo meldt het medium. Met al deze premies in het verschiet, kan de transfersom uiteindelijk oplopen naar 22 miljoen euro. Witsel heeft bij Zenit een contract dat loopt tot medio 2018. Matuidi wordt ook als vervanger voor Pogba genoemd, maar zit vooralsnog goed bij Paris Saint-Germain.

De soap rondom Witsel is interessant voor Davy Pröpper, die in de Russische media gelinkt is aan Zenit. De Russen hebben naar verluidt hun pijlen gericht op de PSV-middenvelder.