'Lazio is getreuzel zat en richt zich op 'Il Nuovo De Vrij' van Feyenoord'

'Lazio is getreuzel zat en richt zich op 'Il Nuovo De Vrij' van Feyenoord'

03-08-2016 12:04
7

Het Italiaanse SS Lazio wil opnieuw op de Nederlandse toer gaan. De club van onder meer Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Ricardo Kishna lonkt naar Feyenoorder Sven van Beek.

Volgens de Italiaanse krant Il Corriere dello Sport heeft Lazio de naam van Van Beek al enige tijd omcirkeld. Hij wordt gezien als 'Il Nuovo De Vrij'. Om naast de 'oude' De Vrij ervaring op te doen, is volgens de Lazio-leiding de ideale plek om snel te verbeteren. Lazio zette de afgelopen periode in op de 22-jarige Rodrigo Caio van Sao Paulo, maar in de pogingen hem naar Rome te halen zit amper schot. Van Beek is daardoor in beeld gekomen.

Wedden

Meer odds

Het is niet de eerste keer dat Van Beek in verband wordt gebracht met een Italiaanse club. Ook Fiorentina is al aan de centrale verdediger gelinkt. Daarnaast was het Franse AS Monaco eerder dit jaar concreet geïnteresseerd in Van Beek. Op het moment dat een afvaardiging naar de speler kwam kijken, speelde hij echter zijn slechtste wedstrijd van het seizoen, vertelde Van Beek onlangs.