United smijt met miljoenen: 'Pogba is de 120 miljoen euro waard'

United smijt met miljoenen: 'Pogba is de 120 miljoen euro waard'

04-08-2016 08:46
4

Aan de voortdurende soap rondom Manchester United en Paul Pogba komt vooralsnog geen einde. José Mourinho stelt dat hij nog één aankoop gaat doen bij United, dat al veel geld uitgaf voor andere aanwinsten.

"We gaan één extra speler aantrekken, dat is zeker", vertelde Mourinho op een persconferentie. "Ik wil niet spreken over Paul, omdat hij een speler van Juventus is. Maar de realiteit is dat we er nog een speler bij gaan halen. We hebben nog zat tijd om dat te doen, omdat de transfermarkt pas op 31 augustus sluit. Maar natuurlijk heb ik de aanwinst liever al binnen voordat het seizoen start.

The Daily Mail kopt dat er 120 miljoen euro gemoeid is met de Pogba-transfer. Ook Sky Sports rept over dat bedrag. Analist Phil Neville reageert: "Ik denk dat hij het geld waard is, je krijgt één van de beste middenvelders ter wereld. Hij is geen spelmaker als Xabi Alonso of Paul Scholes, maar een dynamische middenvelder. In de jeugd van United was hij altijd al groter, sneller en sterker dan de rest."