De Boer kijkt in glazen bol: 'Ik denk dat Feyenoord het gaat worden'

De Boer kijkt in glazen bol: 'Ik denk dat Feyenoord het gaat worden'

05-08-2016 16:31
24

Ronald de Boer hoopt dit seizoen op een doorbraak van Vaclav Cerny. De analist van FOX Sports gokt dat de Tsjechische buitenspeler (18) de eerste keus van Peter Bosz wordt op de flanken bij Ajax. Ook durft hij te stellen dat PSV dit seizoen opnieuw kampioen wordt. 

"Ik heb zelf met hem gewerkt", laat De Boer weten op de website van FOX. "Ik hoop dat hij de kans gaat krijgen. In mijn ogen een van de meest talentvolle spelers die ik de afgelopen jaren heb gezien. Als hij zich blijft ontwikkelen zoals ik denk dat hij dat kan, dan gaan we daar heel veel van genieten en plezier aan bleven."

Volgens De Boer zal Ajax geen kampioen worden, maar gaat de schaal wederom naar Eindhoven. "Al zullen Ajax en Feyenoord het PSV erg moeilijk gaan maken. Misschien gaat Jetro Willems nog weg, maar dat vangen ze wel op. Dus ik verwacht dat PSV uiteindelijk kampioen wordt."

De Boer denkt daarnaast dat Feyenoord winterkampioen wordt. "Ze hebben weinig ingeboet qua spelers die weg zijn gegaan. Ze zijn allemaal een jaar ouder. Giovanni van Bronckhorst is een stap verder. Ik denk zomaar dat Feyenoord winterkampioen wordt."