Nog drie transfers aanstaande in Rotterdam: Je komt hier niet om rijk te worden

Nog drie transfers aanstaande in Rotterdam: "Je komt hier niet om rijk te worden"

10-08-2016 10:08
8

Excelsior wil deze transferperiode nog drie spelers vastleggen. Dat laat algemeen directeur Ferry de Haan, die veertien spelers zag vertrekken na vorig seizoen, weten in gesprek met Metro.

Onder meer Danilo Pantic van Chelsea wordt in verband gebracht met een transfer naar Excelsior. De speler werd vorig jaar verhuurd aan Vitesse en staat mogelijk een nieuwe huurperiode in de Eredivisie te wachten. "We zijn nog niet klaar, maar wel een eind op weg. Wil willen de selectie nog op drie plaatsen versterken om onze doelstelling te kunnen behalen. En dat is dat we het beter doen dan vorig seizoen", zegt De Haan.

De spitspositie heeft de prioriteit bij Excelsior, dat deze zomer al meerdere malen naast een speler greep. "Sommige jongens die wij hadden benaderd hebben een andere keus gemaakt", zegt De Haan, die spelers probeert te overtuigen met het argument dat ze zich bij Excelsior kunnen ontwikkelen. "Die moeten Excelsior zien als een volgende stap in hun loopbaan. Je komt hier niet om rijk te worden."