Koeman gaat nog los op de transfermarkt: Drie tot vier spelers erbij

Koeman gaat nog los op de transfermarkt: "Drie tot vier spelers erbij"

11-08-2016 15:14
5

Voor Ronald Koeman begint komend weekend de Premier League met een bezoek aan Tottenham Hotspur. De Everton-manager zegt in de aanloop naar de competitiestart dat zijn selectie nog niet rond is.

Koeman wil nog veel transferzaken doen. "Ik reageer niet op geruchten", begint Koeman. "We praten met het bestuur en met Steve Walsh en we willen drie tot vier spelers erbij." In Engelse media wordt gerept over de komst van Yannick Bolasie (Crystal Palace), Lamine Koné (Sunderland) en Juan Mata (Manchester United).

Ondertussen dreigt na het vertrek van John Stones naar Manchester City ook een uitgaande transfer voor Romelu Lukaku, die in de belangstelling staat van Chelsea. "Romelu Lukaku is nog steeds een Everton-speler en we willen onze beste spelers behouden", zegt Koeman, die eerder deze week Ashley Williams van Swansea City kocht als Stones-opvolger.

Volgens de manager is de Wales-captain nog niet klaar voor zijn debuut. Koeman is wel blij met zijn komst. "We moesten een nieuwe verdediger kopen en Ashley brengt ervaring, leiderschap en hij kent de Premier League", aldus de Everton-coach.