'PSV haalt 'Ajax-truc' uit en informeert bij Chelsea naar talentvolle spits'

'PSV haalt 'Ajax-truc' uit en informeert bij Chelsea naar talentvolle spits'

13-08-2016 14:06
47

PSV is in de zoektocht naar een extra aanvaller uitgekomen bij een toptalent van Chelsea. Volgens Braziliaanse media zijn de Eindhovenaren in de markt voor Kenedy.

PSV hoopt Kenedy de rest van het seizoen te huren van Chelsea, klinkt het in Brazilië. Antonio Conte, de nieuwe manager op Stamford Bridge, zou de Braziliaanse aanvaller deze week hebben verteld dat hij niet hoeft te rekenen op speelminuten in de hoofdmacht. Een tijdelijk vertrek ligt daardoor voor de hand.

In Brazilië wordt geschreven dat PSV mogelijk uitkomst wil bieden. Het is onbekend wat de Eindhovenaren voor rol in gedachten hebben voor Kenedy, die op alle posities in de voorhoede uit de voeten kan. Naast PSV heeft ook Premier League-club Watford belangstelling.

Chelsea nam Kenedy een jaar geleden voor ruim negen miljoen euro over van Fluminense. In zijn debuutseizoen kwam de linkspoot tot twintig wedstrijden en twee doelpunten, maar echte indruk maakte hij nog niet. Mocht het tot een deal komen, dan is Kenedy na Bertrand Traoré (Ajax) de tweede aanvaller die Chelsea verruilt voor een Nederlandse topclub.