Update: 'Bulls***! Ik heb mezelf bij helemaal niemand aangeboden, duidelijk?'

Update: 'Bulls***! Ik heb mezelf bij helemaal niemand aangeboden, duidelijk?'

17-08-2016 10:32
4

Pepe Reina ziet zijn kans schoon, nu Claudio Bravo op het punt staat FC Barcelona te verruilen voor Manchester City. De Spaanse doelman van Napoli heeft meteen een sollicitatie verstuurd naar Camp Nou.

Dat meldt het Catalaanse Sport, dat doorgaans goed is ingevoerd over Barcelona. Reina zou zichzelf hebben aangeboden bij de Barça-leiding, die mogelijk op zoek gaat naar een ervaren stand-in voor Marc-André Ter Stegen als Bravo daadwerkelijk overstapt naar het Manchester City van Pep Guardiola.

In die profielschets past Reina in elk geval. De 33-jarige sluitpost stond eerder onder de lat bij Villarreal, Liverpool en Bayern München, maar werd opgeleid door Barcelona. Een doorbraak wist hij mede door de aanwezigheid van Victor Valdes niet te forceren. In 2002 vertrok Reina uit Camp Nou.

Het is niet bekend of de blijvende liefde van Reina voor Barça wederzijds. Nadeel voor de Catalaanse grootmacht is dat hij dit seizoen al in actie kwam voor Napoli tijdens een Champions League-wedstrijd, waardoor Reina niet meer inzetbaar is in het miljoenenbal.

Update 17/8 10.32 uur: Pepe Reina ontkent met klem dat hij zichzelf heeft aangeboden bij Barcelona. Dat doet de Spaanse doelman op Twitter. 'Bulls***! Ik heb mezelf bij niemand aangeboden. Genoeg leugens...voor altijd Forza Napoli! Nu op naar zondag! Duidelijk?'