Update: Watford heeft wéér beet: vijftien miljoen voor Juventus-middenvelder

Update: Watford heeft wéér beet: vijftien miljoen voor Juventus-middenvelder

19-08-2016 23:42
7

Het seizoen is ook in Engeland al een week geleden begonnen, maar de transfermarkt lijkt in de Premier League alleen maar aan te trekken. Watford staat op het punt twee deals af te ronden.

Verdediger Younes Kaboul komt over van Sunderland, terwijl middenvelder Roberto Pereyra wordt gekocht van Juventus. Beide spelers zullen vrijdag hun medische keuring ondergaan nadat Watford eerder op de dag een akkoord bereikte met Sunderland en Juventus. Dat meldt de BBC.

Voor de Argentijnse international Pereyra breekt Watford het clubrecord, wat betekent dat de club meer dan vijftien miljoen euro betaalt. Dat was het bedrag dat Watford, de club van de aan Feyenoord verhuurde Steven Berghuis, deze zomer betaalde aan Granada voor spits Isaac Succes. Pereyra heeft een verleden bij Udinese en stapte in 2014 over naar Juventus.

Update 21.02: Watford heeft de transfer van Kaboul (30) vrijdagavond afgerond. De Franse verdediger, die in het verleden voor onder meer Tottenham Hotspur en Portsmouth speelde, zette zijn handtekening onder een driejarig contract. 

Update 23.42: Het is een drukke transferdag geworden voor Watford. Na de bevestiging van de transfer van Kaboul maken The Hornets ook bekend dat Roberto Pereyra definitief is vastgelegd. De Argentijnse middenvelder ondertekende een contract voor vijf jaar. Watford betaalt ongeveer vijftien miljoen euro voor de rechtspoot.