Griezmann lyrisch: Hij verdient deze transfer, want hij werkt keihard

Griezmann lyrisch: "Hij verdient deze transfer, want hij werkt keihard"

21-08-2016 23:31
9

Antoine Griezmann is ervan overtuigd dat Manchester United veel plezier gaat beleven aan de terugkeer van Paul Pogba. De Atlético Madrid-ster kent zijn landgenoot goed van hun gezamenlijke samenwerking bij de Franse nationale ploeg.

"Ik denk dat de supporters in Engeland niet zullen worden teleurgesteld", aldus Griezmann in gesprek met The Guardian. "Ze kunnen wat spectaculairs verwachten van Paul. Hij verdient deze transfer, want hij werkt keihard en heeft het talent om een hele belangrijke speler te worden. Paul houdt van de Engelse competitie. United is de perfecte club voor hem, met José Mourinho gaan ze iets nieuws bouwen."

Voor Griezmann kwam een topseizoen op een teleurstellende wijze ten einde. De middenvelder verloor met Atlético Madrid de Champions League-finale na strafschoppen van Real en de EK-finale met Frankrijk van Portugal. "Er was veel emotie en spanning en zoiets maakt je erg vermoeid. We waren in beide finales zo dicht bij een prijs, maar het was blijkbaar niet het juiste moment."