Benitez over mogelijk vertrekkende Nederlander: Als er een fantastisch bod komt

Benitez over mogelijk vertrekkende Nederlander: "Als er een fantastisch bod komt"

22-08-2016 20:24
1

Newcastle United wil meewerken aan een vertrek van Daryl Janmaat, die in de belangstelling zou staan van West Ham United en Watford. Manager Rafael Benitez sprak maandag over de situatie van Janmaat bij de club.

"Als een club met een fantastisch bod bij ons komt, voor ons en voor hem, zullen we dat in overweging nemen. Maar op dit moment is hij een speler in ons team en ik heb er geen problemen mee om hem op te stellen als dat nodig is", aldus Benitez, die dat afgelopen weekend niet nodig achtte, want Janmaat zat niet eens bij de selectie voor het duel met Bristol City.

Benitez durft niet met zekerheid te zeggen of Janmaat blijft of vertrekt. "Dat is moeilijk. Laatst zei ik tegen hem dat als hij hier is, hij een speler is waarvan ik hou. Hij is een professional en ik heb geen problemen met hem."

Over de eventuele verhuur van Tim Krul aan Ajax zei Benitez: "De situatie is niet veranderd. We moeten wachten en een goede oplossing vinden. Je denkt aan de club en aan de speler. Als we een goede oplossing voor beiden kunnen vinden, is dat perfect."