'Reserve' Kramer zorgt voor tevredenheid bij Feyenoord: 'Niet makkelijk'

'Reserve' Kramer zorgt voor tevredenheid bij Feyenoord: 'Niet makkelijk'

23-08-2016 08:19
4

Omdat ze bij Giovanni van Bronckhorst buiten de boot vallen, moeten Michiel Kramer, Simon Gustafson, Marko Vejinovic en Jan-Arie van der Heijden opdraven bij de reserves. Voor de aankopen van vorig seizoen is het een hard gelag. Wel zorgen ze bij tevredenheid bij Roy Makaay, trainer van het tweede elftal.

Makaay heeft Feyenoord 2 samen met Jan Wouters onder zijn hoede. Maandag zag hij Kramer scoren in het gewonnen duel met Jong sc Heerenveen (3-2). "Hij maakte een uitstekende goal en was bij nog een aantal acties betrokken", zegt Makaay tegen RTV Rijnmond. "Ik ben tevreden over hoe hij het invult. Het is niet altijd makkelijk om deze wedstrijden te moeten spelen, maar het is belangrijk dat je je ritme houdt en minuten maakt."

Ook Vejinovic, Gustafson en Van der Heijden moeten het met minuten bij de reserves doen. Zij komen bij Van Bronckhorst op dit moment niet in aanmerking voor een basisplaats. Makaay: "September wordt een drukke maand, dus als de trainer je nodig heeft moet je er wel staan."