Update: 'PSV gaat niet voor gratis back met Milan-verleden; selectie rond'

Update: 'PSV gaat niet voor gratis back met Milan-verleden; selectie rond'

05-09-2016 16:07
41

PSV heeft belangstelling voor de transfervrije Kévin Constant. In de strijd om de 29-jarige vleugelverdediger is er echter concurrentie vanuit Engeland, Frankrijk en Portugal. 

Dat meldt de Portugese sportkrant O Jogo maandag. Constant zit sinds 1 juli zonder club. Serie A-club Bologna besloot het aflopende contract van de international van Guinee niet te verlengen. Naast PSV hebben ook onder meer Sporting Portugal, West Bromwich Albion en Bordeaux belangstelling voor de clubloze back. 

Wedden

Meer odds

Constant vergaarde de meeste bekendheid als speler van AC Milan. Tussen 2012 en 2014 droeg de routinier het rood-zwart van de gevallen grootmacht uit de Serie A. In twee seizoenen speelde hij ruim veertig competitieduels namens Milan. 

Nu de transfermarkt gesloten is kan PSV zich enkel nog versterken met spelers die zonder club zitten. De afgelopen maanden werd de regerend landskampioen gelinkt aan diverse linksbacks. Jetro Willems is de eerste keus van trainer Phillip Cocu, maar diens vervanger Simon Poulsen lijkt gewogen en te licht bevonden. De komst van Chelsea-back Kenedy - op wie PSV nadrukkelijk hoopte - ging niet door.

Update 16.07 uur: Het Eindhovens Dagblad ontkent dat PSV nog een poging gaat wagen bij Constant. De club wil het met de huidige bezetting bolwerken. Op de backposities hebben de Eindhovenaren onder meer Jetro Willems, Simon Poulsen, Joshua Brenet en Santiago Arias.