Update: 'Flamini heeft keuze voor nieuwe club gemaakt en ondergaat keuring'

Update: 'Flamini heeft keuze voor nieuwe club gemaakt en ondergaat keuring'

07-09-2016 13:17
1

Mathieu Flamini zit momenteel zonder club, maar mag mogelijk hopen op een dienstverband bij Crystal Palace. De middenvelder is in beeld bij de Londense club.

Manager Alan Pardew is gecharmeerd van de ervaren Flamini, die afgelopen zomer vertrok bij Arsenal. "Ja, er is beweging in het halen van nog één speler. Mogelijk is hij precies wat we nodig hebben", citeert Sky Sports de coach in gesprek met Engelse media. "Mathieu is een speler waar ik naar kijk. Hij zou ons net een beetje die ervaring geven waarmee we wedstrijden kunnen winnen."

"Ik hou van het feit dat wanneer hij speelde, hij meedeed in de grote wedstrijden van Arsenal", vervolgt Pardew. "Wanneer ze iemand nodig hebben die het team leiding gaf en die voor goede resultaten zorgde. Mathieu's naam stond altijd op die lijst. Ik heb altijd bewondering gehad voor wat hij deed, dus daarom is hij bij mij in beeld."

Update 7/9 13.17: Mathieu Flamini is hard op weg naar Crystal Palace. De clubloze middenvelder ondergaat volgens Sky Sports woensdag de medische keuring bij de club uit Londen. Flamini zat zonder contract sinds zijn vertrek bij Arsenal na afgelopen seizoen.