Chelsea-huurling stelt zich voor bij Vitesse: 'Ben een leider en hou graag de nul'

Chelsea-huurling stelt zich voor bij Vitesse: 'Ben een leider en hou graag de nul'

07-09-2016 14:22
6

Matt Miazga is blij dat hij dit seizoen voor Vitesse speelt. De Amerikaanse verdediger verkaste op de laatste dag van de transferperiode op huurbasis van Chelsea naar Vitesse.

"Ik ben heel blij om hier te zijn", zegt de centrale verdediger op de clubsite. "Toen de kans zich voordeed om naar Vitesse te komen was ik blij en opgetogen. Het is fijn om in Arnhem te zijn. Ik wil zo snel mogelijk het veld op en het team helpen."

In Nederland is de 21-jarige verdediger volledig onbekend. Hij stelt zich daarom even voor. "Ik heb bij New York Red Bulls gespeeld. Afgelopen winter heb ik een transfer gemaakt naar Chelsea. Ik heb wel mijn officiële debuut gemaakt, wilde me zoveel mogelijk laten zien en nu ben ik hier."

"Ik ben een leider in de defensie, praat veel met mijn teamgenoten en hou graag de nul", vervolgt Miazga zijn introductie. "Ik ben voetballend ingesteld, kan goed passen en aardig koppen. Vandaag (woensdag, red.) was pas mijn tweede training, maar het niveau was heel hoog. De spelers zijn heel technisch."