Holla tekent contract in de Eredivisie: Weten precies wat we aan hem hebben

Holla tekent contract in de Eredivisie: "Weten precies wat we aan hem hebben"

08-09-2016 18:30
8

Danny Holla keert terug naar Nederland. De middenvelder heeft donderdag een eenjarig contract getekend bij PEC Zwolle, de club waar hij in het seizoen 2007/08 al een half jaar voor uitkwam.

Holla zat zonder club nadat hij zijn contract bij het Engelse Brighton & Hove Albion had ontbonden vanwege een gebrek aan speelkansen. De voormalig middenvelder van ADO Den Haag en FC Groningen is blij met zijn terugkeer naar de Eredivisie.

Wedden

Meer odds

"Het voelt goed om bij PEC Zwolle terug te keren. Ik ken de club en het is mooi om te zien wat voor groei er de laatste paar seizoenen heeft plaatsgevonden", zegt Holla, die in Zwolle zijn oude trainer Ron Jans tegenkomt. "Voor mij persoonlijk is het van belang om het komende seizoen minuten te maken en weer in een ritme te komen. Ik ben blij deze kans bij PEC Zwolle te krijgen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp zegt over de komst van de 28-jarige Holla: "Met Danny halen we een ervaren middenvelder bij onze groep. Doordat hij een verleden bij PEC Zwolle heeft, weten we als club precies wat we aan hem hebben. Zo is hij met zijn energieke manier van voetballen een toegevoegde waarde voor onze selectie, die op deze manier nog meer in balans komt."