Afgeketste Chelsea-transfer in Milaan: Blij dat ik hier ben gebleven

Afgeketste Chelsea-transfer in Milaan: "Blij dat ik hier ben gebleven"

08-09-2016 22:29
1

Voordat Chelsea David Luiz terughaalde van Paris Saint-Germain bood de club op Alessio Romagnoli van AC Milan. De verdediger is blij dat hij nog altijd in Milaan speelt.

AC Milan bevestigde tegen het einde van de transferperiode dat het een bod van 35 miljoen euro van Chelsea op Romagnoli had afgewezen. "Het feit dat Chelsea voor mij aanklopte is mooi, maar ik ben blij dat ik hier ben gebleven", zegt Romagnoli tegen Mediaset. "Ik wil nu nog meer groeien en nog meer mezelf verbeteren. Ik ben blij dat ik hier ben. President Silvio Berlusconi heeft een grote investering in mij gedaan en dat is enorm."

Terwijl Chelsea nu met David Luiz een gooi gaat doen naar de Premier League-titel, zal Romagnoli met Milan gaan strijden voor een plek in de top van de Serie A. De club pakte drie punten in twee duels. "Milan staat nu achter Juventus, maar ik denk niet dat we iets missen", zegt Romagnoli. "We moeten gewoon werken en groeien als een team. De nieuwe coach Vincenzo Montella zegt dat we de bal altijd in bezit moeten hebben, dus het is aan ons in de defensie om die opbouw te beginnen."