PSV'er slaat Premier League en Turkije af: 'Ik sta open voor contractverlenging'

PSV'er slaat Premier League en Turkije af: 'Ik sta open voor contractverlenging'

13-09-2016 06:49
66

Luciano Narsingh zag in de zomerse transferperiode een vertrek bij PSV aan duigen vallen. Voor de aanvaller was voldoende interesse, maar nu het niet van een transfer is gekomen staat hij open voor contractverlenging in Eindhoven

"Er was interesse, maar daar heb ik niet voor gekozen", zegt Narsingh in De Telegraaf. "Ik had naar Turkije gekund (Trabzonspor, red.) en naar de Premier League, maar dat laatste kwam pas in de laatste zes uurtjes van de transfertermijn. Ik ga niet zes uurtjes voor de transferdeadline beslissen om weg te gaan, terwijl ik niet eens bij die club ben wezen kijken"

Een goed gesprek met technisch manager Marcel Brands volgde. De international besloot om bij PSV te blijven. De volgende stap van de landskampioen is het contract open te breken en te verlengen. De huidige verbintenis van Narsingh loopt over een klein jaar af. "Ze weten dat ik er voor open sta en dat ik blij ben dat ik het PSV-shirt mag dragen. Mijn zaakwaarnemer moet het nu gaan regelen met Marcel Brands."

Narsingh heeft een positief gevoel bij PSV. "Ik ben gelukkig, ik ben gezond, dus ik mag niet klagen. En we spelen bij PSV jaarlijks om de prijzen en nu ook weer Champions League. Dit zijn schitterende wedstrijden om te spelen."