Tottenham wint, kritiek op 'egoïstische ADHD'er' Janssen zwelt aan

18-09-2016 19:36
14

Tottenham Hotspur heeft zich zondag met een 1-0 zege op Sunderland hersteld van de onverwachte Champions League-nederlaag tegen AS Monaco. Intussen zwelt de kritiek op Vincent Janssen aan.

Tottenham was lang de beste ploeg, maar raakte ondanks meer balbezit en meer kansen niet voorbij het stugge Sunderland. In de tweede helft kwam de verlossing alsnog. Harry Kane prikte de 1-0 binnen na goed terugleggen van Dele Alli.

Sunderland viel op met een karrevracht aan gele kaarten: zeven stuks. Twee daarvan waren voor Adnan Januzaj, die daardoor zijn eerste rode kaart in zijn carrière pakte. Van Aanholt ontbrak overigens op bizarre wijze bij The Black Cats.

In de slotfase mocht Janssen nog een paar minuten meedoen van manager Mauricio Pochettino. Een succes was dat niet. In de blessuretijd verprutste hij een wereldkans op de 2-0 door hard over te schieten en ploeggenoot Erik Lamela over het hoofd te zien. Dat levert hem op Twitter een hoop kritiek op.