Chelsea ziet target van 60 miljoen bijtekenen: Dat laat ik over aan de club

Chelsea ziet target van 60 miljoen bijtekenen: "Dat laat ik over aan de club"

19-09-2016 22:58

Chelsea kan de komst van verdediger Kalidou Koulibaly voorlopig uit het hoofd zetten. De Senegalees verlengde maandag zijn contract bij zijn huidige werkgever SSC Napoli, waardoor hij nu tot medio 2021 vastligt.

Aurelio De Laurentiis, clubpresident van Napoli, bevestigde de verlenging maandag op Twitter. Bruno Satin, zaakwaarnemer van Koulibaly, is content met de langere samenwerking tussen de twee partijen. "Koulibaly is blij met zijn contractverlenging. We hebben een overeenkomst gesloten waar beide partijen tevreden mee zijn", vertelt hij tegenover Radio Crc. Satin hield zijn kaken stijf op elkaar over een mogelijke ontsnappingsclausule.

"Of dat in zijn nieuwe contract staat? Daar kan ik niks over vertellen. Dat laat ik over aan de club", aldus Satin over zijn cliënt, die deze zomer zeer nadrukkelijk in de belangstelling van Chelsea stond. De Londense club had zestig miljoen euro over voor de 25-jarige mandekker, maar Napoli hield voet bij stuk en was niet van plan Koulibaly van de hand te doen. Chelsea schakelde daardoor door naar David Luiz.