Boskamp 'in zevende hemel' door Feyenoord: 'Voor een iets grotere prijs gaan'

Boskamp 'in zevende hemel' door Feyenoord: 'Voor een iets grotere prijs gaan'

22-09-2016 21:59
25

Feyenoord is opvallend goed begonnen aan het nieuwe seizoen. In de Europa League werd Manchester United met 1-0 verslagen en in de Eredivisie zijn de Rotterdammers vooralsnog ongeslagen. Jan Boskamp beleeft het 'vanuit de zevende hemel', zo liet hij rond het bekerduel met FC Oss weten.

"Of ik verwacht dat Feyenoord de KNVB Beker opnieuw wint? Nou, ik hoop dat ze voor een iets grotere prijs kunnen gaan", hint Boskamp tegenover RTV Rijnmond naar de landstitel. "Ik zeg het maar niet, maar op dit moment is het leven in de zevende hemel. Feyenoord speelt een beetje anders, een beetje zuinig. Je ziet dat ze vanuit een gesloten verdediging spelen, van daar uit gaan ze voetballen. Dat is heel normaal, vind ik. Op dit moment doen ze dat fantastisch, tegen Manchester United, tegen PSV..." 

Boskamp kan niet één duidelijke Feyenoorder aanwijzen die in zijn ogen het beste presteert. "Mijn favoriete speler in dit Feyenoord? Nou, Karim El Ahmadi en Eric Botteghin hebben echt heel goed gespeeld. Terence Kongolo speelde tegen Manchester United ook een fantastische wedstrijd. Ook Tonny Vilhena was goed. Hij stond er niet, hij kwam er."