Feyenoord wil 'geslaagde avond' voortzetten tegen Roda: 'Moeten wij voor waken'

Feyenoord wil 'geslaagde avond' voortzetten tegen Roda: 'Moeten wij voor waken'

23-09-2016 14:26
4

Giovanni van Bronckhorst is tegen Roda JC niet van plan spelers rust te geven, wat hij donderdag in de beker tegen FC Oss wel deed. Feyenoord begint de thuiswedstrijd in de sterkste opstelling. Ook had hij goed nieuws over Sven van Beek.

"Je bent door in de beker. Je hebt spelers rust kunnen geven. Dus al met al was het een geslaagde avond", zegt Van Bronckhorst volgens RTV Rijnmond op de persconferentie van vrijdagmiddag. De oefenmeester verwacht zondag een compact Roda. "Dat deden ADO Den Haag, Excelsior en Oss ook. Dat zal Roda ook doen. Daar moeten wij voor waken."

Ondertussen nadert Sven van Beek steeds meer zijn rentree. De verdediger komt terug van een teenblessure. "Hij maakt een heel goede indruk. Is pas twee weken op het veld. Hij zal binnenkort z'n eerste minuten maken bij beloften", aldus Van Bronckhorst.

Na de wedstrijd tegen Feyenoord wacht donderdag in de Europa League de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe, waar Dick Advocaat de scepter zwaait. Hij was vorig seizoen adviseur bij Feyenoord. Van Bronckhorst: "Het zal raar zijn om donderdag tegenover Dick te staan. Hij is natuurlijk heel belangrijk voor mij geweest."