'Het gaat goed met Davinson Sánchez. We weten wat we van elkaar willen'

'Het gaat goed met Davinson Sánchez. We weten wat we van elkaar willen'

02-10-2016 23:40
8

Nick Viergever is dit seizoen vaste basisklant bij Ajax, waar hij de voorgaande twee seizoenen doorgaans op de bank plaats moest nemen. De centrale verdediger spreekt van een 'goed gevoel'.

"De trainer (Peter Bosz, red.) probeerde veel uit aan het begin en op een gegeven moment kwam ik aan de beurt, dan moet je het laten zien", aldus Viergever tegenover Ajax TV. "Het gaat ook goed samen met Davinson Sánchez. We weten wat we van elkaar willen."

Zondag werd er door Ajax, met moeite, afgerekend met FC Utrecht. Het werd 3-2 in de Amsterdam Arena, een uitslag waar Viergever vrede mee heeft. "Utrecht is toch altijd een lastige tegenstander voor Ajax. Vorig jaar speelden we nog 2-2 in de laatste minuut, vandaag trekken we het over de streep. We sluiten een goede periode af."

Dode spelmomenten
Utrecht kwam zondag vroeg op voorsprong, nadat er uit een corner raak werd gekopt. "We hadden de controle en uit een dood spelmoment scoren ze. Dat is toch wel te vaak gebeurd, terwijl dat vorig jaar goed ging. We laten daar dit jaar te vaak steken vallen", besluit een kritische Viergever.