Barcelona stuurt scouts naar Sporting: Potentie om geweldige speler te worden

Barcelona stuurt scouts naar Sporting: "Potentie om geweldige speler te worden"

05-10-2016 21:12
6

Gelson Martins is één van de meest gescoute talenten van dit moment. FC Barcelona is een van de clubs die de Sporting Portugal-aanvaller nauwlettend volgen, zo bevestigt directeur Ariedo Braida van de Catalaanse club.

"Het enige dat ik kan zeggen is dat we Gelson bekijken", zegt Braida in gesprek met het Portugese Record. "Hij is een jonge speler met veel talent en we zullen hem blijven volgen. We stellen rapporten op over diverse spelers en Gelson is een van hen."

De 21-jarige Martins maakte zijn debuut voor Sporting Portugal in 2015 en ontwikkelt zich sindsdien razendsnel, met als hoogtepunt zijn indrukwekkende optreden tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid eerder dit seizoen. Barcelona volgt hem weliswaar, maar zal niet snel gaan handelen. "Een winteraankoop? Nee. We bekijken hem alleen. We hebben nog met niemand over Gelson gesproken", zegt Braida.

"Ik zal niet tegen je liegen. We volgen hem, maar onderhandelen niet", vervolgt de directeur. "Veel spelers verdwijnen met de tijd, anderen blijven groeien. Gelson Martins heeft de potentie om een geweldige speler te worden en we zullen zien hoe hij zich gaat ontwikkelen."