Winters vertrek optie door Alderweireld en Vertonghen: Altijd op bank of tribune

Winters vertrek optie door Alderweireld en Vertonghen: "Altijd op bank of tribune"

09-10-2016 23:23
1

Kevin Wimmer heeft het bijzonder moeilijk bij Tottenham. De Oostenrijkse verdediger werd in 2015 weggehaald bij 1. FC Köln, maar komt amper aan spelen toe in Londen, met Toby Alderweireld en Jan Vertonghen als zijn concurrenten.

"Volgens de club ben ik onderdeel van de toekomst, maar voor een speler telt het hier en nu", klinkt het tegenover The Sun. "Ik wil iedere week negentig minuten spelen. Vorig seizoen speelde ik redelijk vaak en voor dit seizoen had ik hoge verwachtingen, maar ik was geblesseerd in de voorbereiding. Daardoor liep ik een achterstand op. Het is een lastige situatie voor mij", aldus Wimmer.

Wedden

Meer odds

De 23-jarige verdediger denkt voorzichtig al aan een vertrek bij de club. "Ik moet geduldig zijn en ik moet wachten op mijn kans, maar dat is niet makkelijk. Ik zit altijd op de bank of zelfs op de tribune. Er komen nog veel wedstrijden aan, ik blijf positief, maar in januari kijk ik opnieuw naar mijn situatie. Als er niets is veranderd, kijk ik misschien naar andere clubs", besluit hij.