'Napoli wil ook betalen voor Milik-vervanger en wijst drie spelers aan'

'Napoli wil ook betalen voor Milik-vervanger en wijst drie spelers aan'

12-10-2016 18:52
2

Napoli kijkt niet alleen naar transfervrije alternatieven als het gaat om de vervanging van Arek Milik, die deze week een zware knieblessure opliep. Sterker, coach Maurizio Sarri heeft liever helemaal geen transfervrije speler.

De trainer weet namelijk dat er een aantal betere opties beschikbaar is in de komende transferperiode. De grootste kandidaat is volgens Radio Crc Nikola Kalinic, de Kroaat waar Napoli afgelopen zomer voor de Milik-transfer al mee onderhandelde. Fiorentina wilde hem destijds echter niet laten gaan. Als Internazionale Stevan Jovetic in januari wil verhuren, is La Viola dit keer echter wél bereid om mee te werken.

De twee andere kandidaten zijn Genoa-spits Leonardo Pavoletti, momenteel nog geblesseerd, en Simone Zaza van West Ham United. De Engelse club huurt Zaza dit seizoen van Juventus voor vijf miljoen euro, maar West Ham is niet onder de indruk van de prestaties van de Italiaanse aanvaller en overweegt hem in januari terug naar Turijn te sturen. Eerder werd in Italië gemeld dat Napoli zijn oog had laten vallen op deze vier transfervrije spitsen.