Vierde nieuwe ploeggenoot voor Immers in week: speler met United-verleden komt

Vierde nieuwe ploeggenoot voor Immers in week: speler met United-verleden komt

12-10-2016 19:08

Lex Immers heeft de afgelopen week de ene na de andere nieuwe ploeggenoot zien komen bij Cardiff City. De nieuwe manager van de club, Neil Warnock, heeft met Kieran Richardson alweer zijn vierde versterking in één week gehaald. 

Eerder haalde Warnock al verdediger Sol Bamba, aanvaller Junior Hoilett en spits Marouane Chamakh, die tot januari de kans krijgt om zich te bewijzen, bij de ploeg van Immers. Richardson, oud-speler van Manchester United, zat sinds afgelopen zomer zonder club nadat zijn contract bij het gedegradeerde Aston Villa was afgelopen.

Net als Chamakh tekende ook Richardson een contract tot januari. "Er zijn geen verliezers in deze situatie", zegt Warnock. "Ook Kieran is een ervaren speler die tot januari blijft. Hij is een kwaliteitspeler en heeft zich bewezen op topniveau." Richardson zelf zegt: "Ik sprak met de manager en wist meteen dat ik voor hem wilde spelen. Ik heb mijn opties afgewogen na mijn vertrek bij Villa, maar alles hier klopte."

Cardiff City kent een zeer matige seizoenstart met de 23e plek in het Championship. Om die reden werd Paul Trollope onlangs ontslagen en opgevolgd door Warnock.