Ramselaar uit de wedstrijd gespeeld bij PSV: Joey stille kracht en motor

Ramselaar uit de wedstrijd gespeeld bij PSV: "Joey stille kracht en motor"

15-10-2016 23:20
8

Bram Castro was de absolute uitblinker bij Heracles Almelo zaterdag tijdens het 1-1 gelijkspel tegen PSV. Die conclusie trokken ook middenvelder Thomas Bruns en trainer John Stegeman.

"Hij heeft een geweldige wedstrijd gekeept", zei Bruns na afloop tegen TC/Tubantia, om met een lach te vervolgen: "Ik betaal vanavond z'n drankje." Castro was bijna onklopbaar in Eindhoven, ondanks het enorme aantal kansen dat PSV kreeg. Telkens bleek de doelman weer een sta-in-de-weg.

Ook trainer John Stegeman was bijzonder tevreden met zijn doelman. "Maar Bram heeft inmiddels, ook vorig seizoen, al veel punten voor ons gepakt. Het is een lijnkeeper met goede reflex", aldus de coach, die ook nog een compliment uitdeelde aan Joey Pelupessy, die Bart Ramselaar onzichtbaar maakte bij PSV. "Joey is de stille kracht en de motor achter dit Heracles", vindt Stegeman.

De Heracles-trainer had alleen in de slotfase het gevoel dat een resultaat zijn ploeg nog kon ontglippen. "Een kwartier voor tijd begon het te stormen. Ik vond dat we de tweede helft iets meer hadden moeten voetballen. We waren wat slordig in balbezit. Maar ik ben tevreden met een punt."