Icardi accepteert Inter-straf: Alles aan doen die pagina's te verwijderen

Icardi accepteert Inter-straf: "Alles aan doen die pagina's te verwijderen"

17-10-2016 17:55
2

Internazionale en Mauro Icardi hebben maandag om de tafel gezeten over de problemen die zijn ontstaan tussen de spits, de club en de fans. Conclusie is dat de Argentijn een sanctie krijgt voor het overtreden van het clubreglement, dat door alle spelers is ondertekend.

Icardi kwam zwaar onder vuur te liggen door een passage in zijn biografie, waarin hij uithaalde naar de Inter-fans. De speler bevestigde te hebben gezegd dat hij 'honderd criminelen uit Argentinië wil bellen om supporters die hem zouden aanvallen te vermoorden.' De ultras van Inter stonden om die reden zondagavond voor zijn deur. Zijn aanvoerderschap wordt hem voorlopig niet afgenomen, maar hij wordt wel bestraft en moet bovendien door het stof op de website van Inter. 

"Dit is een trieste periode in mijn tijd bij Internazionale. Het misverstand is allemaal voortgekomen uit één pagina uit mijn boek die waarschijnlijk te gehaast geschreven is: een pagina waarin de toon niet gepast was en ik bied mijn excuses aan aan de Inter-fans. Dit heeft veel mensen beledigd, maar je moet altijd vooruit kijken.

"Ik wil me verontschuldigen en zal er alles aan doen om die pagina's te verwijderen zodat niemand zich beledigd, verraden of bedreigd voelt. We hebben allemaal maar één doel: het welzijn van Inter, want niets is groter dan Inter. Om deze reden zal ik elke beslissing van de club accepteren. In de toekomst zal ik proberen voorzichtiger te zijn."