NAC-vertrek lijkt in de maak: 'Als dat niet hier kan, moet dat ergens anders zijn'

NAC-vertrek lijkt in de maak: 'Als dat niet hier kan, moet dat ergens anders zijn'

21-10-2016 15:20
2

Grad Damen wordt ongeduldig bij NAC Breda. De aanvoerder van het tweede elftal komt maar niet aan spelen toe in de Jupiler League en dus overweegt de negentienjarige verdediger in de winter te vertrekken uit het Rat Verlegh Stadion. 

"Ik heb het gevoel dat ik al een tijdje op de deur klop. Met Rob Penders (assistent-trainer, red.) spreek ik soms over mijn situatie, omdat hij ook de trainer van het tweede is. Heb daarom veel met hem te maken. NAC en ik hebben er niks aan dat ik op de bank blijf zitten", aldus Damen in gesprek met BN/DeStem. 

"In eerste instantie ga ik voor mijn kans. Iedere dag doe ik er alles aan om beter te worden en de trainers de overtuigen dat ik het verdien om te spelen. In de winterstop wil ik vervolgens in samenspraak met de club bekijken wat het beste is voor mij."

Een verhuur van een halfjaar aan een andere club uit de Jupiler League, zou voor Damen ideaal zijn. "Ik wil graag minuten maken om verder te komen. Als dat niet bij NAC kan, zal dat ergens anders moeten zijn."