Dromen na gigantische bekerstunt: 'Mooiste scenario zou zijn: Ajax in de finale'

Dromen na gigantische bekerstunt: 'Mooiste scenario zou zijn: Ajax in de finale'

26-10-2016 14:55
11

Hoofdklasser Jodan Boys zorgde dinsdag voor een gigantische bekerstunt door Go Ahead Eagles in Deventer met 2-1 te kloppen. Het bleef in de kleedkamer en na thuiskomst in Gouda lang onrustig, vertelt Levi Marengo, één van de doelpuntenmakers in de Adelaarshorst. 

"Het was feest in de kleedkamer. We hebben een uur lang geschreeuwd en daarna in de bus ging het verder. We hebben liedjes gezongen van André Hazes tot Broederliefde. Ik heb echt genoten", aldus Marengo in gesprek met Omroep West. 

Om 01.00 uur werden de spelers van Jodan Boys op hun eigen complex opgewacht door een groot aantal fans. "Heel veld twee stond vol met supporters. Echt bizar, die mensen moeten de volgende dag ook gewoon weer werken of naar school. Ze zongen alsof we de Champions League hadden gewonnen. De kantine stond ook helemaal vol. Het was chaos. Het was echt top."

Wat nu voor de amateurs in het bekertoernooi? "Ik ben voor Ajax, dus ik hoop dat we Feyenoord krijgen, zodat we die er eerst uit kunnen knikkeren. Je weet nooit hoe ver we kunnen komen. Maar het mooiste scenario zou zijn: Ajax in de finale. Durven dromen", besluit Marengo.