'Zij konden het Feyenoord ook heel moeilijk maken, ik geloof in een bekerstunt'

'Zij konden het Feyenoord ook heel moeilijk maken, ik geloof in een bekerstunt'

26-10-2016 18:49
1

Excelsior steekt allerminst in grootse vorm, maar toch gelooft Mike van Duinen in een bekerstunt tegen Feyenoord. De 24-jarige aanvaller verheugt zich op het bekeravondje in De Kuip.

"Feyenoord staat bovenaan. Tegen zo'n ploeg is het altijd leuk om te gaan spelen", zegt Van Duinen tegen Voetbal International. "Ondanks dat we nu een paar keer hebben verloren, blijft een tegenstander als deze altijd wel mooi."

Een bekerstunt is zeker niet onmogelijk, stelt Van Duinen. "Ik was bij Feyenoord – FC Oss, toen zag ik dat zij het Feyenoord ook al heel moeilijk konden maken. Dus ik geloof absoluut dat er een bekerstunt inzit." De aanvaller wist als speler van ADO Den Haag al eens te scoren in De Kuip. "Het zou mooi zijn als ik woensdag mijn eerste voor Excelsior kan maken."

Waar Excelsior al vier duels op rij niet wist te winnen, is Feyenoord nog zonder puntenverlies. "Als je na 10 wedstrijden nog niet hebt verloren, denk ik dat je absoluut de titelfavoriet bent", aldus Van Duinen. "Zeker als je de ploegen er om heen telkens weer punten ziet morsen. Ik zou niet weten waarom ze het niet vast kunnen houden."