Bosz: Je weet, zeker als speler van Ajax, dat die geruchten komen

Bosz: "Je weet, zeker als speler van Ajax, dat die geruchten komen"

02-11-2016 20:09
1

De vertrekwens van Riechedly Bazoer komt voor Peter Bosz niet als een verrassing. De trainer van Ajax doet geen beroep op de twintigjarige middenvelder, maar houdt hem het liefste in Amsterdam.

"Dit is iets wat sowieso vaker gebeurt", zegt Bosz in gesprek met FOX Sports. "Jonge jongens doen het goed en komen in belangstelling van andere clubs te staan. Ondertussen komt de transferwindow er ook aan. Sommige jongens zitten ook op de bank, dat geldt ook voor hem (Bazoer, red.). Hij heeft de laatste wedstrijden niet gespeeld. Je weet, zeker als speler van Ajax, dat die geruchten komen. Dat gaat ook met andere spelers gebeuren."

Bosz toont begrip voor Bazoer. "Ik begrijp iedere speler die wil spelen. Een sterke bank voor ons is belangrijk. Ik hou deze spelers graag binnenboord. Maar ik ga daar niet over. Ik werk met de jongens die hier zijn."

Is de vertrekwens van Bazoer niet een vorm van morren? "Weet ik niet. Al die vragen leiden af. Met de groep zijn we bezig ons voor te bereiden op Celta de Vigo en houd ik me niet bezig met dit soort zaken."