Cocu wil dat gepasseerde PSV'er kwaliteiten toont: Hij moet de rug rechten

Cocu wil dat gepasseerde PSV'er kwaliteiten toont: "Hij moet de rug rechten"

04-11-2016 14:06
8

PSV-linksback Jetro Willems is niet geselecteerd voor Oranje. Zijn coach bij PSV, Phillip Cocu, hoopt op beterschap. De oefenmeester gaat in aanloop naar het duel met FC Twente ook in op de 'doelpuntendroogte' van Luuk de Jong en de afwezigen.

"Zoet, Locadia en Hendrix zijn er tegen Twente niet bij. Narsingh heeft meegetraind en zit wel bij de wedstrijdselectie. Ook Siem de Jong zit er nog niet bij", begint Cocu volgens de officiële kanalen van PSV de persconferentie. Over de tegenstander is hij lovend: "FC Twente doet het heel knap. Complimenten voor de trainer na alles wat er gebeurd is bij de club."

Al snel gaat het gesprek een andere kant op: naar Willems. "Willems moet de rug rechten", aldus de trainer. "Hij is een speler met veel kwaliteiten en ik ben ervan overtuigd dat hij zich terug gaat knokken." Over Luuk de Jong maakt hij zich weinig zorgen. "Luuk hoef je niet extra te motiveren, die weet wat er moet gebeuren en gaat voorop in de strijd. (…) Een doelpunt van Luuk zal goed zijn voor zijn vertrouwen en het vertrouwen van het team."