'Mourinho zet Memphis met stip bovenaan transferlijst in aanloop naar exodus'

'Mourinho zet Memphis met stip bovenaan transferlijst in aanloop naar exodus'

05-11-2016 07:47
24

Memphis Depay stevent af op een vertrek bij Manchester United, als we de Engelse boulevardpers mogen geloven. The Daily Mail stelt dat manager José Mourinho de naam van Memphis met stip bovenaan de transferlijst heeft gezet.

In het kielzog van Memphis mogen ook de nodige andere United-spelers vertrekken in de eerstvolgende transferperiode. Er gaat een heuse exodus plaatsvinden in Manchester. Onder Mourinho heeft Memphis geen toekomst bij United en naar verluidt heeft hij dat zelf ook ingezien, nadat hij werd gepasseerd voor een plek in de selectie tegen Fenerbahçe. De coach ziet het totaal niet in hem zitten, laat hem links liggen en wil dat Memphis als eerste Old Trafford verlaat.

De boulevardkrant komt met details over Mourinho, die niet het gevoel heeft dat zijn boodschap overkomt. Er heerst een apathische sfeer binnen de spelersgroep van United en er is weinig wilskracht aanwezig. Daarom nagelde Mourinho zijn team na de zeperd bij Fener opnieuw aan de schandbaal. Morgan Schneiderlin, Marcos Rojo en Matteo Darmian vielen door de mand en zij staan eveneens voor een vertrek. In totaal zijn er acht spelers die United kunnen verlaten.