Petrovic bedroefd na belangrijke zege: Liever verliezen dan zo'n zware blessure

Petrovic bedroefd na belangrijke zege: "Liever verliezen dan zo'n zware blessure"

05-11-2016 23:24
10

ADO Den Haag boekte zaterdagavond z'n eerste Eredivisie-overwinning sinds 19 augustus. Trainer Zeljko Petrovic was na afloop van het duel met Willem II (1-0) vanzelfsprekend tevreden. Maar het nieuws rond Kevin Jansen zorgde ook voor droevenis in Den Haag. 

In de eerste helft van de clash met de Tricolores raakte Jansen zwaargeblesseerd. Op een brancard verliet hij het veld. "Liever verliezen dan zo'n zware blessure voor Jansen", aldus Petrovic voor de camera van FOX Sports. Alles wijst erop dat de ADO-middenvelder een kruisband heeft gescheurd.

"Ik ben geen dokter, maar ik heb dit vaak gezien. Het kan eigenlijk maar één soort blessure zijn. Nu, zo kort na de wedstrijd, zijn we blij met de drie punten. Maar de blessure is een grote smet op onze overwinning", vervolgde de Montenegrijnse trainer. "Kevin is een ongelooflijke prof, dit is voor de tweede keer in zijn carrière dat het gebeurt. Dit is triest. Voor hem, maar ook voor ons." Drie jaar geleden was Jansen ook al eens lang uit de roulatie.