Drama dreigt bij ADO: Ik kwam thuis en zei: gun me dan een gebroken enkel

Drama dreigt bij ADO: "Ik kwam thuis en zei: gun me dan een gebroken enkel"

07-11-2016 16:59
8

Kevin Jansen vreest dit seizoen niet meer in actie te komen voor ADO Den Haag. De precieze ernst van zijn knieblessure is nog niet bekend, maar de middenvelder is bang dat er iets met zijn kruisband mis is.

Jansen raakte afgelopen weekend tegen Willem II geblesseerd aan de knie. Na een blessurebehandeling stapte de middenvelder weer het veld om, om vervolgens snel tot de conclusie te komen dat hij echt niet verder kon. Maandag heeft hij een MRI-scan laten maken, zo vertelt hij via de officiële ADO-kanalen.

"Het ziet er niet goed uit", zegt Jansen. "Het is waarschijnlijk mijn kruisband. Verschrikkelijk… Ik kwam thuis en ik zei: "Gun me dan een gebroken enkel." Maar waarschijnlijk weer voor de tweede keer de kruisband. Laten we hopen dat het meevalt. Je weet niet wat er op de MRI te zien is, maar het lijkt niet best."

Jansen denkt dat zijn seizoen erop zit, maar hoort dinsdag pas de officiële diagnose. "Dan hoor ik precies wat er kapot is. Ik hoop dat het meevalt. Maar daar ga ik eerlijk gezegd niet vanuit." Jansen raakte in 2013 ook al geblesseerd aan zijn kruisband. "Ik ben nu 24 en als ik weer fit zou moeten zijn, ben ik 25. Dan heb ik nog een aantal jaar om te voetballen. Dat is genoeg motivatie om hier uit te komen."