'Haller kan voor minder dan 10 miljoen naar Italiaanse nummer vier'

'Haller kan voor minder dan 10 miljoen naar Italiaanse nummer vier'

13-11-2016 18:32
2

Sebastien Haller staat opnieuw voor een onrustige transferperiode. Over anderhalve maand gaan de poorten weer open en SS Lazio staat alvast in de rij voor de spits van FC Utrecht.

De nummer vier van de Serie A heeft behoefte aan versterking in de aanval, na het voetbalpensioen van Miroslav Klose in de zomer en het aanstaande vertrek van Filip Djordjevic naar Olympique Lyon. Zodra Djordjevic is vertrokken, ligt de weg voor naar Rome open voor Haller.

Althans, dat meldt Corriere dello Sport. De Italiaanse krant schijft dat Lazio bereid is een bedrag dat nét onder de tien miljoen euro ligt neer te tellen voor Haller. Wat dat betreft kwam het Utrecht goed uit dat de Franse spits (22) dit weekend indruk maakte met een hattrick voor Jong Frankrijk.

Haller kon eerder dit jaar op verschillende momenten vertrekken bij Utrecht, maar hij was niet dusdanig onder de indruk van de concreet geïnteresseerde clubs, dat hij wilde gaan. De teller van Haller in de Eredivisie staat dit seizoen op vijf doelpunten en vier assists in twaalf wedstrijden.