'Inter pakt ook na ontslag De Boer telefoon voor twee United-Nederlanders'

'Inter pakt ook na ontslag De Boer telefoon voor twee United-Nederlanders'

14-11-2016 09:01
2

Frank de Boer werd onlangs door Internazionale op straat gezet. Vlak voor zijn congé kwamen er berichten naar buiten over de interesse van de Italianen in Daley Blind. Volgens Corriere dello Sport wil Inter nu alsnog de telefoon pakken. Ook Memphis Depay wordt genoemd.

De Nerazzurri hopen te profiteren van het surplus aan kwaliteiten bij Manchester United, waar oud-trainer José Mourinho nu de scepter zwaait. De Portugese manager wil volgens Engelse media doorselecteren en Inter heeft die berichten ook gehoord. Matteo Darmian, Chris Smalling en Blind worden genoemd als interessante spelers. Inter zal daarom snel contact opnemen met Mourinho, die in Milaan grote successen vierde.

Stefano Pioli is recentelijk aangesteld als opvolger voor De Boer en heeft een dikke portemonnee tot zijn beschikking voor de winterse transferperiode. Niet alleen houdt de oefenmeester de situatie van de hiervoor genoemde drie United-spelers in de gaten. Ook Memphis zou hoog op het verlanglijstje van Pioli staan.