'Ajax-duo maakt grote indruk op Barcelona-scouts: positieve noten in verslagen'

'Ajax-duo maakt grote indruk op Barcelona-scouts: positieve noten in verslagen'

14-11-2016 09:39
12

FC Barcelona is zich aan het oriënteren op de transfermarkt en heeft twee Ajax-spelers op de lange lijst met namen staan. Naast Riechedly Bazoer prijkt ook de naam van Davinson Sanchez, die al eerder in verband met Barça werd gebracht, op de lijst. Dat meldt El Mundo Deportivo.

Niet alleen Bazoer maakte dus indruk op de scouts van Barcelona. Sanchez imponeerde in zijn eerste maanden in dienst van Ajax en heeft de interesse gewekt. Marquinhos is de belangrijkste naam voor Barça, terwijl Yerri Mina van Palmeiras ook begeerd wordt. Saillant detail: Mina is 22 en één van de belangrijkste concurrenten van Sanchez bij de Colombiaanse nationale ploeg.

Wat verder opvalt aan het verhaal van de Spaanse krant is het feit dat de naam van Matthijs de Ligt voorkomt in het geheel. Barcelona-scouts waren positief in hun verslagen over de zeventienjarige verdediger, die naast Lucas Hernandez en Yeray Alvarez wordt genoemd als andere optie. David Alaba en Aymeric Laporte hebben al genoeg laten zien om een transfer af te dwingen, maar zijn duur. Op Marlon Santos heeft Barça een koopoptie.