'Memphis en management hakken knoop door voor toekomst op korte termijn'

'Memphis en management hakken knoop door voor toekomst op korte termijn'

15-11-2016 07:10
7

Memphis Depay en zijn management zetten in op een verhuur. Volgens het Algemeen Dagblad ziet het kamp Memphis dat als beste oplossing voor zijn situatie bij Manchester United.

De 22-jarige Mephis wil geen overhaaste beslissingen nemen in deze periode van zijn carrière. Daarom wordt ingezet op een verhuur, aldus het AD. Hij wil het tweede deel van dit seizoen zoveel mogelijk minuten maken en zijn situatie in de zomer opnieuw beoordelen. Feit is dat Memphis zich beseft dat zijn kansen onder José Mourinho bijzonder klein zijn.

Het Everton is een belangrijke gegadigde voor de Oranje-international. The Toffees voldoen aan de wens van de aanvaller om in een Europese competitie te spelen, Ronald Koeman gelooft in hem en Liverpool ligt op een uurtje rijden van Manchester. Een verhuizing zou zo niet eens aan de orde zijn.

Met twee doelpunten eiste Memphis zondag tegen Luxemburg een hoofdrol voor zich op. "Op mij maakt hij al een tijdje een goede indruk", zegt bondscoach Danny Blind in de hiervoor genoemde krant. "Hij traint goed, zat er ook voor de vorige interlands al dicht bij. Ik snap wel dat mensen het gek vinden dat ik hem oproep, puur omdat hij zo weinig speelt. Maar Memphis is gewoon een heel goede speler, met extra kwaliteiten."