'Messi krijgt 100 miljoen euro van club als hij Barça-contract niet verlengt'

'Messi krijgt 100 miljoen euro van club als hij Barça-contract niet verlengt'

21-11-2016 20:08
32

Een opmerkelijk bericht over Lionel Messi, maandagavond van El Mundo Deportivo. De Catalaanse krant schrijft dat de Argentijn honderd miljoen euro is beloofd als hij zijn contract bij FC Barcelona niet verlengt.

Een onbekende club zou Messi een gigantische zak met geld hebben aangeboden als hij de Barça-boot blijft afhouden. In Spanje wordt aangenomen dat Manchester City en manager Pep Guardiola achter de vermeende coup zitten. De Engelse grootmacht probeert Messi al jaren naar de Premier League te halen.

Geïnteresseerde clubs zien naar verluidt hun kans schoon, omdat de 29-jarige superster zijn contract niet wil verlengen. Hij ligt tot de zomer van 2018 vast in Camp Nou en heeft er nooit een geheim van gemaakt op een dag terug te willen keren naar Argentinië. Manchester City zou hem willen verleiden tot een tussenstap.

De toekomst van Messi is in elk geval voer voor speculatie. Hij zou onder meer niet willen verlengen, omdat Neymar inmiddels de grootverdiener is bij Barça. In de tussentijd werkt Manchester City volgens Engelse boulevardmedia aan een astronomisch bod van 230 miljoen euro.