Aangevallen Zweed wil naar Feyenoord: Eerst zijn school afmaken

Aangevallen Zweed wil naar Feyenoord: "Eerst zijn school afmaken"

21-11-2016 22:42
2

Feyenoord mag hopen op de komst van Jordan Larsson, de zoon van oud-spits Henke Larsson. Althans, dat stelt René van de Gijp. Larsson kwam afgelopen weekend in het nieuws, omdat hij werd aangevallen door Zweedse supporters.

De negentienjarige spits, die ook als buitenspeler uit de voeten kan, werd na de degradatie van Helsingborgs aangevallen door fans van zijn eigen club. Dat brengt een eventuele overstap naar Feyenoord wellicht in een stroomversnelling, al lijkt er van concrete interesse nog geen sprake.

"Ik heb wel eens met Rob (Jacobs, red.) over hem gesproken, want hij heeft nog wel eens contact met hem", zegt Van der Gijp bij Voetbal Inside. "Hij wil eerst zijn school afmaken in Zweden en dan naar Feyenoord."

Larsson werd in 1997 geboren in Rotterdam, toen zijn vader in de spits stond bij Feyenoord. In het verleden liep hij meerdere keren stage op Varkenoord. De jeugdinternational scoorde dit seizoen zeven keer voor Helsingborgs, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg, getraind door vader Henke Larsson, afgelopen weekend degradeerde.