Guidetti broedt op transferplan Larsson: Ik heb stiekem met hem gesproken

Guidetti broedt op transferplan Larsson: "Ik heb stiekem met hem gesproken"

24-11-2016 14:25
29

John Guidetti beraamt een plannetje om sc Heerenveen te beroven van zijn sterspeler. Sam Larsson moet zo snel mogelijk naar Celta de Vigo komen, vindt de veelbesproken spits.

Op de vraag welke Zweedse spelers in aanmerking zouden komen voor Celta, antwoordt Guidetti tegenover Fotbollskanalen: "Ik heb stiekem gesproken met Sam Larsson. Ik vind dat hij de sprong moet maken en hierheen moet komen. Het zou leuk zijn om hem hier te verwelkomen."

De selectie van Celta telt op dit moment drie Scandinaviërs: naast Guidetti spelen ook de Denen Daniel Wass en Pione Sisto bij de nummer negen van de Primera División. Larsson kan nummer vier worden, maar heeft nog gewoon een contract tot medio 2018 bij Heerenveen.

"Ik snap wel waarom Scandinaviërs naar Spanje gaan. Zelf heb ik ook het gevoel dat ik hier nog heel lang blijf", zegt Guidetti. "Ik hou van het leven. Het is het warmte en coolste voetballand waar ik ooit heb gespeeld – en ik heb hier ook het meeste plezier. Ik moedig iedereen aan om naar Spanje te vertrekken."