Holla moet zich voor winterstop in kijker spelen: Is geen vetpot voor Danny

Holla moet zich voor winterstop in kijker spelen: "Is geen vetpot voor Danny"

25-11-2016 12:34
3

Danny Holla speelt komend weekend met PEC Zwolle tegen FC Groningen, de club waar hij tien jaar geleden debuteerde in het profvoetbal onder zijn trainer van nu, Ron Jans. In Zwolle speelt Holla zich momenteel in de kijker voor een transfer.

Holla deed sinds zijn komst van Brighton Hove & Albion, waar hij zijn contract liet ontbinden, acht keer mee met Groningen. "Het is geen vetpot voor Danny, maar hij heeft heel goed het besef dat hij moet spelen", zegt Jans tegen RTV Noord. "En dan moet er ook weer belangstelling komen. Ik hoop dat dat van ons komt en dat hij in ieder geval dit seizoen bij ons speelt', zegt de trainer over de 28-jarige middenvelder.

Holla heeft nog een verbintenis tot de winterstop bij PEC en gaat dan een beslissing nemen over zijn toekomst. De middenvelder raakt zelf steeds meer tevreden in Zwolle. "Ik kwam er pas bij toen het seizoen al aan de gang was. Ik merkte toen dat het vetrouwen laag was in de ploeg. Daarna hebben we een goede reeks neergezet omdat ons spel steeds iets beter wordt."