'Ontevreden Mourinho geeft Van Gaal-aankoop allerlaatste kans bij United'

'Ontevreden Mourinho geeft Van Gaal-aankoop allerlaatste kans bij United'

26-11-2016 08:33
5

Anthony Martial krijgt van José Mourinho zijn laatste kans bij Manchester United. De Louis van Gaal-aankoop maakt geen indruk op de Portugees en dreigt definitief op een zijspoor te belanden.

Mourinho is niet tevreden over Martial. Typerend is dat de Franse aanvaller een week geleden in de basis startte in de Premier League-topper tegen Arsenal en donderdag in de Europa League tegen Feyenoord niet eens bij de wedstrijdselectie zat. The Special One was ontevreden over de houding van Martial. Volgens kwaliteitskrant The Times heeft hij inmiddels zijn laatste kans gekregen van Mourinho.

Martial kwam dit seizoen in dertien officiële wedstrijden in actie, waarvan negen als basisspeler. "In ons team hebben we op zijn positie meer opties. Je krijgt een paar kansen. Maar als je die niet pakt, gaat iemand anders ermee vandoor", zegt Mourinho tegen The Telegraph.

Volgens de United-manager was Martial inzetbaar tegen Feyenoord. "Ik kan niet met twaalf spelers spelen en ook geen negentien spelers op de bank hebben. Niet iedereen kan spelen. Anthony speelde tegen Arsenal, Henrikh Mkhitaryan tegen Feyenoord", aldus Mourinho.